Achtergrond – visie – missie

Mijn naam is Serpil Kara. Sinds 2013 ben ik als masterpsycholoog werkzaam in Tilburg en omstreken.

Over Serpil Kara (1986)

Na de hbo-opleiding Pedagogiek heb ik aan de Erasmus Universiteit Rotterdam mijn master in de psychologie behaald, met de nadruk op analytische therapie. Deze vorm van therapie gaat uit van het innerlijk krachtenveld van de mens en is gebaseerd op het werk van de Zwitserse psychiater en psycholoog Carl Jung.

Mijn visie is dat elk mens het verdient om het leven te leiden zoals hij of zij dat wil. Eigen regie, zelf de touwtjes in handen houden. Soms lukt dat even niet, maar met de juiste hulp kan iedereen weer op de goede weg komen.

Psychologische ondersteuning Tilburg

Mijn missie is om iedereen die ondersteuning nodig heeft, precies de juiste hulp te bieden waardoor hij of zij het leven weer vol vertrouwen zélf aan kan.’ 

Door mijn Turkse achtergrond spreek ik ook Turks.

Bij klachten, stuur een bericht via het contactformulier.