Welkom bij Kara Care

waar ik sinds 2013 mensen help om hun balans te vinden en persoonlijk te groeien.

Bij Kara Care begrijp ik dat iedere persoon uniek is en een persoonlijke benadering vereist. Daarom stem ik mijn ondersteuning af op jouw specifieke behoeften en streef ik ernaar om een duurzaam verschil te maken in jouw leven.

Jouw partner in persoonlijke groei en psychologische ondersteuning sinds 2013

Neem contact op

Over Serpil Kara

Mijn naam is Serpil Kara, een enthousiaste en toegewijde masterpsycholoog met een sterke visie en missie. Ik ben 36 jaar oud en van Turkse komaf, waardoor ik ook Turks spreek. Met een achtergrond in zowel hbo-pedagogiek als een bachelor en master diploma in psychologie aan de Erasmus Universiteit, heb ik een brede basis gelegd voor mijn werk in de psychologie. In 2013 besloot ik mijn eigen weg te gaan en Kara Care op te richten.

Mijn sterke interesse in de Jungiaanse benadering heeft mij ertoe aangezet om te studeren aan het Jungiaans Instituut in Nijmegen, waar ik mijn kennis van analytische leertherapie heb vergroot, wat me in staat stelt om zoveel mogelijk mijn eigen projecties te voorkomen en een zuivere verbinding te creëren.

Om de kwaliteit van mijn zorg te waarborgen, werk ik nauw samen met andere zorgaanbieders. Daarnaast krijg ik regelmatig supervisie om mijn professionele ontwikkeling te bevorderen en ervoor te zorgen dat ik de best mogelijke zorg kan bieden aan mijn klanten. Deze samenwerkingen en supervisie dragen bij aan mijn voortdurende groei en stellen mij in staat om mijn expertise verder te ontwikkelen.

Als individu ben ik niet alleen gepassioneerd in mijn werk, maar ook van nature creatief. Ik koester een diepgaande liefde voor oude wijsheden, filosofie, astrologie, metafysica en de pracht van de natuur. Deze interesses dienen als een bron van inspiratie en dragen bij aan mijn brede en geïntegreerde aanpak van psychologische ondersteuning.


Ik kijk ernaar uit om je te ontmoeten en samen te werken aan jouw innerlijke groei en heelwording!